Uganda cast 6

Poslednych par tyzdnov nam ubehlo ako voda... Konecne nam ide internet v Hairy Lemone tak mozeme zas nieco pridat na stranku. Pravda je, ze moc sa toho tu uz nedeje , vacsinu casu travime na vlne , obcas ideme do mesta sa najest, lebo jedlo co nam tu davaju je uz neznesitelne. Zemiaky , cestoviny a ryzu pripravovanu na tieto sposoby nechcem vidiet aspon niekolko tyzdnov. Ja a aj Nina sme uz poriadne unaveny ale este sa snazime vyuzit nas posledny tyzden ako sa len da ... vid. foto.
x
x
x
Nina /blunt/

x
x
Tyler Curtys /california roll/

x
california roll do lavej strany

x
Mariann Seather / blunt do lavej ruky/

x
Zapad slnaka / v zabere je modlivka/

x
toto je kralovna termitov a cernosi si na nej rady pochutnavaju, jedia ju surovu aj varenu...


Cernosi sa stale snazia nas osklbat o peniaze kde sa da... Napriklad platime mladym chalanom 500 silingov za podavanie lana , im sa to zda malo tak sa pre istotu pytaju ze ci im nedame 3000.
Su tu s nami aj Kanadania , ktori tu trenuju na kavlifikacie ( Dave Newhouse , Tyler Curtis , Mariann Seather , Ben Mar ...) takze sa mame s kym porovnvat. Boli sme si spolu zajazdit aj usek den dva , celkom sranda Tyler a Dylen zlomili padla.

x
objednanie matatu /auta/ a odchod na Kallagala vodopad

x
Mariann Seather na hrane vodopadu

x
moja malickost

x
Dylen predtym ako zlomil padlo

Minuly tyzden sme sa rozhodli si ist oddychnut do kempu Eden Rock resort , dohodli sme sa s Kanadanmi , si objedname chatku a budeme tam spat vsetci ,aby nas to vyslo lacnejisie. Bol to super napad a stalo nas to na noc asi 10000 silingov co je asi 5$. Nase ubytko vyzeralo asi takto...

x
nasa izba

x
proste uplne super relax !!!


V meste je to vzdy to iste .

x
Takto tam vsetci posedavaju a nic nerobia

Ideme na internet potom ideme do restauracie na nejaky steak alebo pizzu. Ked sme sa vracali z mesta tak Nina rozhadzovala chudobnym detom cukriky a tie sa o to trhali ako besne , teda iba niektore , niektore len pozreli co po nich hadzeme pozreli sa na nas a rozplakali sa , asi nikdy nevideli belocha hadzat cukriky :) Neviem co by som este napisal , vsetkych pozdravujeme.
Peter a Nina